Húsvéti zöldteás keksz

   

Hozzávalók:

 - 335g Extra finom süteményliszt
 - 150g Porcukor
 - 130g Vaj
 - 2 Tojás
 - 1/2 csomag vaniliás cukor
 - 15g zöldteapor

Ekészítés:

Elöszőr keverd össze egy nagyobb tálban a zöldteát, a lisztet, a porcukrot, és a vaniliás cukrot.
Add hozzá egyesével a tojásokat, majd rakd bele a vajat és alaposan dolgozd össze.
Ha minden megvan már csak annyi a dolgod, hogy csomagold be a tésztát folpackba és hagyd állni legalább(!) 2-órát.
Amikor letelt az idő nyújtsd ki a tésztát körübelül fél centi vékonyra, szaggasd ki és rakd be a 160-C-ra  előmelegített sütőbe 10-11 percre, és kész!












Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Magvas Pogi

Almás Palacsinta/Bundás Alma 2.

Levendulás vagy liofilizált málnás keksz